Demóna 2 online film

2019. október 19. 10:21 - demona2

Demóna 2 online

Demóna 2 online ITT

Demóna 2 online film ITT

 

SZEREPLŐK: Angelina Jolie , Michelle Pfeiffer , Elle Fanning , Chiwetel Ejiofor , Juno Temple , Imelda Staunton , Lesley Manville

A 2014-es film sikere után tovább folytatódnak Demóna és Auróra kalandjai. Egy nem várt veszély és az újabb szövetségesek megjelenése miatt kapcsolatuk válaszúthoz érkezik.
Az évek során felgyülemlett indulatok, majd az egyre erősödő szeretet erős köteléket alakítottak ki Demóna és keresztlánya közt. Az emberek és tündérek közt azonban továbbra is mély szakadék tátong, és nem szűnik az ellenségeskedés. A két, egymástól oly sok dologban különböző világban hamarosan beköszönthet a béke, amit Auróra és Fülöp herceg esküvője pecsétel meg. A tervek azonban szertefoszlanak, amikor Demóna új szövetségeseket talál. Elhidegül Aurórától, s a Nagy Háborúban ellenségként néznek szembe egymással.

demon.jpg

 

MEGTEKINTÉS ITT

 

Így találtál ránk: Demóna 2, Demóna 2 online, Demóna 2 online film, Demóna 2 film online, Demóna 2 letöltés, Demóna 2 film letöltés, Demóna 2 teljes film

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demona2online.blog.hu/api/trackback/id/tr9615234086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demóna 2 online film
süti beállítások módosítása